Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor juca fotbal pentru Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor lăsa racheta pentru a disputa un meci de fotbal de caritate, miercuri, la Miami, pentru a aduna fonduri în favoarea victimelor seismului şi tsunamiului din Japonia.

Stelele tenisului, printre care vor figura şi britanicul Andy Murray şi japonezul Kei Nishikori, vor juca împotriva formaţiei Fort Lauderdale Strikers, o echipă americană de zona a doua, înaintea unui dineu de gală. Beneficiile vor finanţa operaţiunile Crucii Roşii americane în Japonia.

"Sunt extrem de neliniştit faţă de situaţia poporului japonez şi cred că că trebuie să facem tot ce este posibil pentru a ajuta pe aceia care sunt în nevoie. Aş dori să văd întregul Miami că susţine acest eveniment", a declarat Djokovic, neînvins de la începutul sezonului (18 meciuri câştigate) înaintea debutului în turneul ATP de la Miami.

Printre ceilalţi jucători de tenis implicaţi se află spaniolii David Ferrer, Fernando Verdasco şi Feliciano Lopez, sârbul Viktor Troicki, austriacul Jürgen Melzer, cipriotul Marcos Baghdatis şi francezul Richard Gasquet.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite