Rafael Nadal vrea trofeul cel mare de la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 1 mondial, tenismenul Rafael Nadal (24 de ani) vrea să încheie anul en-fanfare, aşa cum a fost până acum, însuşindu-şi şi trofeul de la Turneul Campionilo de la Londra, care va avea loc peste două săptămâni.


Spaniolul, care a fost forţat de o mică accidentare să abandoneze la Masters-ul de la Paris, din această săptămână, spune că va fi pregătit să scrie istorie. Nadal, a fost sfătuit de doctor să se odihnească şi să urmeze ad litteram tratamentul prescris pentru 6-7 zile.

"Sunt dezamăgit. Este ultimul Masters 1000 din an şi unul dintre turneele mele favorite astfel că, nu a fost o decizie uşoară de a declara forfait. Accidentara nu este foarte gravă, dar trebuie să fiu atent deoarece în caz contrar va fi greu să joc la Londra la capacitate maximă. Nu sunt îngrijorat din cauza asta. Merg la Londra foarte motivat şi voi da totul ca să câştig titlul. Este unul dintre obiectivele mele", a spus liderul ATP.

Nadal a reuşit anul acesta unul dintre cele mai bune sezoane din Open Era. El a câştigat trei titluri majore la Roland Garros, Wimbledon şi US Open, devenind astfel cel mai tânăr jucător care câştigă toate cele patru titluri de Grans Slam. Şi-a mai trecut în palmares şi trofeele de la trei turnee Masters 1000 şi va termina anul ca numărul 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite