TENIS: Vezi aici cele mai haioase momente cu Del Potro (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Vezi aici cele mai haioase momente cu Del Potro (VIDEO)
TENIS: Vezi aici cele mai haioase momente cu Del Potro (VIDEO)

Campionul din acest an de la US Open, argentinianul Juan Martin Del Potro, nu este doar un foarte bun jucător de tenis, ci şi un sud-american pur sânge, care, de multe ori, îşi dă frâu liber sentimentelor.

CITEŞTE AICI CUM A CUCERIT DEL POTRO PRIMUL TITLU DE GRAND SLAM DIN CARIERĂ

Del Potro: "Mi s-a împlinit un vis"

Astfel, nimeni nu se miră atunci când Del Potro se ceartă un minut şi jumătate cu arbitrul de scaun pentru un aut, sau când se face că dă fileul mai jos la Wimbledon şi întrerupe meciul pentru aproape un minut deoarece oficialii trebuie să îl măsoare din nou.
În continuare puteţi vedea cele mai haioase momente din cariera primului campion argentinian la un turneu de Grand Slam de după Guillermo Vilas. Vedetă şi în ţara lui natală, Del Potro nu a fost ratat nici de marii producători care l-au folosit intens în reclamele de pe posturile argentiniene de televiziune.
Ca mai toţi marii tenismeni, nici Juan Martin Del Potro nu a fost ferit de incidente neplăcute. Cel mai nefericit moment din carieră s-a petrecut îm acest an, la Australian Open, în timpul meciului câştigat cu germanul Florian Meyer, atunci când mingea trimisă de argentinian l-a lovit în ochi pe unul dintre copiii de mingi.
Iată, în continuare, câteva momente din cariera lui Juan Martin Del Potro


În ianuarie 2008 a lovit un copil de mingi care, evident, a izbucnit în plâns

La ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a provocat haos printre arbitri după ce s-a prefăcut că dă fileul mai jos

Considerându-se nedreptăţit de o decizie a arbitrului, Juan martin Del Potro s-a certat cu oficialul din scaun mai bine de un minut şi jumătate. S-a întâmplat la trecuta ediţie a turneului de la US Open, în meciul câştigat contra francezului Gilles Simon. Două săptămâni mai târziu, Simon avea să câştige Open Romania...

Ca toate vedetele din sport, şi Juan Martin Del Potro a fost protagonistul unei reclame difuzate la televiziunea din ţara lui natală. Partener în clip i-a fost unul dintre puştii minune al formaţiei de fotbal River Plate.

Ca orice argentinian care se respectă, Juan Martin Del Potro este şi un foarte bun fotbalist. Sau, cel puţin, aşa se consideră. Cert e că la aproape fiecare antrenament încinge o mini-partidă cu colegii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite