Niculescu s-a calificat în sferturi la Biarritz la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Perechea Monica Niculescu/Lourdes Dominguez-Lino (România/Spania), cap de serie numărul 2, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Biarritz (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Niculescu şi Dominguez-Lino au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul ucrainean Liudmila Kişenok/Nadia Kişenok, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea australiană Sophie Ferguson/Trudi Musgrove, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul Julia Cohen/Monika Wejnert (SUA/Australia).

Perechea Marius Copil/Nikolaus Moser (România/Austria) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Pozoblanco (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 85.000 de euro. Copil şi Moser au învins, în primul tur, cu scorul de 6-3, 2-6, 10-6, cuplul spaniol Robert Bautista-Agut/Carles Poch-Gradin şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorii partidei dintre perechea Sadik Kadir/Purav Raja (Australia/India), cap de serie numărul 3, şi cuplul spaniol Juan Jose Leal-Gomez/Javier Valenzuela-Gonzalez.

Perechea Adrian Ungur/Matthias Bachinger (România/Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la San Benedetto (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Ungur şi Bachinger au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-2, cuplul Albert Ramos-Vinolas/Martin Vassallo Arguello (Spania/Argentina), cap de serie numărul 3, şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorii partidei dintre perechea spaniolă David De Miguel/Pere Riba şi cuplul italian Matteo Donati/Stefano Napolitano.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite