Perechea Ungur/Copil, în sferturi la Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil
Marius Copil

Perechea română Marius Copil/Adrian Ungur s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.

Copil şi Ungur au dispus, în primul tur, cu scorul de 7-5, 3-6, 10-8, de cuplul italian Alessandro Giannessi/Walter Trusendi şi vor întâlni, în sferturi, perechea Cheng-Peng Hsieh/Hsin-Han Lee (Taiwan), care a dispus, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-7, de cuplul Adam Fenney/Gero Kretschmer (Australia/Germania).

Jucătoarea Cristina Dinu , venită din calificări, a acces în turul doi al turneului ITF de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, după ce a trecut, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-4, în runda inaugurală, de peruana Bianca Botto. În turul doi, Dinu va juca în compania favoritei numărul 3 a competiţiei, spaniola Lara Arruabarrena-Vecino.

La turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, jucătoarea Bianca Hîncu s-a calificat în turul doi, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe australianca Bianca Tepper.

Jucătoarea Patricia Maria Tig a obţinut calificarea în turul doi al turneului ITF de la Plovdiv (Bulgaria), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, după ce a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata sa Claudia Antonia Enache. Tot la Plovdiv, Ştefana Andrei a fost învinsă, în primul tur, cu 6-0, 6-0, de sportiva elenă Agni Stefanou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite