Perechea Niculescu/Rybarikova s-a calificat în sferturi la Poitiers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Monica Niculescu/Magdalena Rybarikova (România/Slovacia), cap de serie numărul 2, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Poitiers (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Niculescu şi Rybarikova au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul Alize Lim/Paula Ormaechea (Franţa/Argentina) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Liga Dekmeijere/Evghenia Rodina (Letonia/Rusia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul britanic Sarah Borwell/Anne Keothavong.

Într-un alt turneu, în Nigeria, perechea Agnes Szatmari/Nina Bratşikova (România/Rusia), cap de serie numărul 2, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Lagos, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Szatmari şi Bratşikova au învins, în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-0, cuplul nigerian Nosa Esorae/Christy Mbadiwe şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea americană Gail Brodsky/Alexandra Riley, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de cuplul nigerian Ronke Akingbade/Blessing Anuna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite