Odesnik l-a învins pe Dacian Crăciun la revenirea după o suspendare de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul american Wayne Odesnik l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3, pe românul Dacian Crăciun, în primul meci jucat după o suspendare de un an pentru încălcarea regulamentului antidoping

Odesnik, în vârstă de 25 de ani, s-a impus în faţa lui Crăciun în primul tur al turneului Futures de la Plantation (Florida), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

"Vreau să le demonstrez altora şi mie însumi că pot să pornesc din nou de la zero", a declarat Odesnik, care intenţionează să participe la două turnee Futures înainte de a trece la un challenger.

Sportivul american a fost suspendat, în mai 2010, pentru doi ani, sancţiunea fiind valabilă din 29 decembrie 2009. Odesnik a fost sancţionat după ce a fost arestat, în ianuarie 2010, pe aeroportul din Brisbane, în bagajele sale fiind găsite opt fiole ce conţineau hormoni de creştere. Tenismanul a pledat vinovat, în martie, în faţa justiţiei australiene, pentru aducerea produsului respectiv în Australia. Suspendarea sa a fost redusă recent la un an, datorită cooperării cu programul antidoping al ITF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite