Niculescu şi Mitu,în sferturi la ITF "Ruxandra Dragomir Open"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu (numărul 100 WTA) şi Andreea Mitu, venită din calificări, s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF "Ruxandra Dragomir Open" de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 75.000 de dolari.

Monica Niculescu, cap de serie numărul 4, a dispus, în turul doi, de jucătoarea spaniolă Beatrice Garcia-Vidagany, cu scorul de 6-3, 6-4, şi o va întâlni în sferturi pe italianca Maria-Elena Camerin, favorita numărul 6 a competiţiei.

Cristina Andreea Mitu (numărul 650 WTA) a trecut, cu scorul de 6-2, 7-5, de argentinianca Maria Irigoyen şi va juca în faza următoare cu australianca Jelena Dokici, cap de serie numărul 3.

Tot joi, sportiva Mădălina Gojnea, care a primit un wild-card, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-4, de cehoaica Zuzana Ondraskova, cap de serie numărul 7.

Perechea Elena Bogdan/Irina Begu a reuşit calificarea în finala de dublu a turneului "Ruxandra Dragomir Open", după ce a învins, în semifinală, cu scorul de 5-7, 6-2, 11-9, cuplul Jorgelina Cravero/Kathrin Woerle (Argentina/Germania).

În finală, cele două jucătoare din România vor întâlni perechea Maria Irigoyen/Florencia Molinero (Argentina), cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite