TENIS: Monica Niculescu şi-a schimbat iar partenera de dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Monica Niculescu şi-a schimbat iar partenera de dublu
TENIS: Monica Niculescu şi-a schimbat iar partenera de dublu

Semifinalistă la LosAngeles, unde a făcut pereche cu americanca Vania King, Monica Niculescu ocupă locul 29 în clasamentul mondial al specialităţii. Săptămâna aceasta, ea va juca la puternicul turneul de la Cincinnati.

Partenera Monicăi la competiţia care a început azi în statul Ohio şi care este dotată cu premii în valoare totală de trei milioane de dolari, este jucătoarea din Uzbekistan Akgul Amanmuradova, a 52-a jucătoare de dublu a lumii. Deşi pare o necunoscută , ex-sovietica este una dintre jucătoarele valoroase ale specialităţii, ea descurcându-se foaret bine în special pe suprafeţe rapide, ca iarba sau cimentul. De altfel, în acest an, ea a cucerit titlul pe iarba de la Eastborne, unde a făcut pereche cu japoneza Ai Sugiyama. Primele adversare ale perechii Niculescu/ Amanmuradova vor fi americancele Laura Granville şi Carly Gullickson.

Sorana Cârstea se menajează şi nu joacă decât la simplu


A doua româncă din Top 50 la dublu, Sorana Cârstea (locul 36), nu va participa în această săptămână pe tabloul de dublu de la Cincinnati. Accidentarea la mâna dreaptă şi durerile la picioare pentru care a primit de mai multe ori îngrijiri medicale săptămâna trecută, în timpul meciurilor de la Los Angeles, au făcut-o să ia decizia de a participa doar la simplu în turneul care a început azi în SUA. Drept urmare, tradiţionala sa parteneră, daneza Caroline Wozniacki, s-a înscris în concurs alături de americanca Meghann Shaughnessy. Culmea, aceasta este chiar adversara Soranei din primul tur!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite