Năstase şi Ţiriac au făcut show la o conferinţă de presă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Năstase şi Ţiriac
Năstase şi Ţiriac

Aflaţi la o conferinţă de presă pe tema turneului de la BNR care le va purta numele din acest an, cei doi foşti mari tenismeni au glumit pe seama păţaniei lui Năstase cu pierderea permisului de conducere. Cei doi s-au afişat în ţinute extravagante şi s-au tachinat de zor.

La câteva zile după ce a fost prins băut la volan şi a pierdut permisul de conducere, "Nasty" a redevenit personajul plin de umor pe care îl ştiu iubitorii tenisului. Fostul lider mondial a venit pe jos la eveniment şi a şocat asistenţa printr-o ţinută foarte tinerească: adidaşi roşi, pantaloni albaştri în pătrăţele şi sacou, o combinaţie cu care a  stârnit glumele celor prezenţi. În schimb, Ion Ţiriac a sosit la patru ace şi cu nişte pantofi din piele de reptilă în picioare.

image

Năstase către Ţiriac: "Tu vrei bani şi să dai mâna cu mine!"

Cei doi foşti parteneri în Cupa Davis au oferit câteva momente amuzante la conferinţa de presă. În momentul sosirii în sală, Ţiriac l-a lăsat iniţial în glumă cu mâna intinsă pe Năstase, făcându-l pe acesta să-l ia peste picior puţin. "Băi, tu vrei bani şi să dai mâna cu mine!", a spus Nasty cu referire la spiritul de afacerist al miliardarului.

Năstase a făcut haz de necaz de pierderea carnetului de conducere

Foarte destins, fostul tenismen s-a întreţinut amical cu Gigă Hagi şi i-a explicat acestuia cum a ajuns să fie numit beţiv prin tabloide. "Am băut şi eu puţină şampanie cu portocale şi m-au şi făcut aştia beţiv. Bine că nu am combinat şampania cu altceva, că ieşea spectacol".

Întrebat de o ziaristă de ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, Nasty a oferit un răspuns ironic. "Păi dacă nu am băut 30 de ani cât am fost sportiv, recuperez şi eu acum la bătrâneţe. Altă întrebare?!! Aaaa, vrei numărul meu de telefon sau vrei să mă întreb de sex. Îţi spun de pe acum că am început la 20 de ani", a comentat acesta în stilul său caracteristic.

image

Hagi: "Aia credeau că eu sunt colac de salvare"

Foarte bine dispus, Hagi a dialogat cu Năstase şi Ţiriac pe teme refuzului său de a prelua naţionala. "Ca la noi la nimeni. Păi vine unul şi scufundă totul şi după aia hop la mine când e nasoală treaba. Aia credeau probabil că eu sunt colac de salvare. Nu mă mai bag la chestii de genul ăsta", le-a zis "Regele" foştilor mari tenismeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite