Nadal: "E un vis să joc iar finala la Wimbledon!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Rafael Nadal, încă lider mondial în clasamentul ATP până luni, s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon învingându-l, la fel ca şi anul trecut pe favoritul gazdelor, scoţianul Andy Murray.

Jucătorul de tenis iberic s-a declarat extrem de fericit de performanţă, dar ştie că în finală îl aşteaptă sârbul Novak Djokovici, viitorul număr 1 mondial, care l-a învins deja de 4 ori în acest sezon.

"E un vis să fiu din nou în finală, dar sunt trist pentru Andy, e dificil pentru el să treacă peste ce s-a întîmplat. Cred că am jucat foarte bine, ştiam că trebuie să fac asta pentru a-l învinge pe Andy, care e foarte agresiv. Cred că e doar o problemă de timp până cînd Andy va câştiga un turneu de Grand Slam. Va fi dificil să joc cu Novak în finală, care a pierdut un sigur meci tot sezonul, dar sunt într-un moment bun şi voi face totul să-mi apăr titlul!", a zis Nadal după partidă.

În vârstă de 25 de ani, Nadal se află la a 4-a finală la Wimbledon, reuşind să câştige două dintre ele, în 2008 şi 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite