Nadal, cel mai mare sportiv spaniol din toate timpurile, scrie presa spaniolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele publicaţii din Spania au lansat sondaje pentru a afla părerea cititorilor: "Este Rafa Nadal cel mai mare sportiv spaniol din toate timpurile?". Peste 85% din spanioli cred că da.

Mihai Mateaş

Peste 85% dintre spaniolii care au votat în aproape toate sondajele lansate de principalele publicaţii spaniole consideră că tenismanul Rafael Nadal a devenit cel mai mare sportiv spaniol din istorie, după ce a cucerit şi ultimul titlu de Mare Şlem care îi lipsea din palmares: US Open.

Marca, cel mai citit cotidian sportiv iberic, a lansat primul astfel de chestionar, la care, până la această oră, au răspuns peste 35.000 de spanioli. 85% dintre cei chestionaţi sunt de acord cu titulatura de "cel mai mare sportiv spaniol din toate timpurile" atribuită lui Nadal, în timp ce 15% consideră că au existat sportivi mai mari ca acesta.

Citeşte pe adevarul.es de ce Nadal are parte de mai puţini susţinători în Catalunya decât în restul Spaniei şi vezi ce a declarat tenismanul referitor la "titlul" de cel mai bun sportiv din istoria Spaniei

În sondajul lansat de El Mundo, 86% dintre cititorii cotidianului generalist consideră că Nadal este cel mai bun sportiv spaniol din istorie. În total, până azi dimineaţă, votaseră peste 2.300 de oameni.

Chestionarul cotidianului gratuit 20 minutos nu face notă discordantă: 86% dintre cei peste 3000 de respondenţi sunt de acord că Nadal este cel mai mare.

Cotidianul Publico nu lansează un chestionar, ci explică direct de ce Nadal este cel mai bun. Conform publicaţiei catalane, tenismanul a câştigat 13 titluri, mult peste "urmăritori", baschetbalistul Pau Gasol, ciclistul Alberto Contador şi motociclistul Dani Pedrosa, cu câte trei fiecare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite