Nadal şi-a luat revanşa în faţa lui Federer în meciul de caritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafa Nadal şi Roger Federer sunt prieteni apropiaţi în afara terenului sursa: Marca
Rafa Nadal şi Roger Federer sunt prieteni apropiaţi în afara terenului sursa: Marca

Rafael Nadal, dar şi adversarul său, Roger Federer s-au întâlnit, ieri pentru al doilea meci caritabil care să ajute copiii defavorizaţi. După ce în partida de la începutul săptămânii, de la Zurich, s-a impus elveţianul, de data aceasta a venit rândul liderului mondial să câştige în faţă propriilor suporteri.

Complexul Gigant "Casa Magică" din Madrid, construcţie aparţinând omului de afaceri român, Ion Ţiriac, este familiar ambilor jucători de tenis. Rafa şi Roger s-au întâlnit pe terenurile de aici de multe ori. Miercuri seră, au mai adăugat o înfruntare la colecţie. Dar, spre deosebire de celelalte, aceasta a fost una în scop caritabil, eveniment ce s-a numit "Uneşte-ţi forţele în beneficiul copiilor".

Banii au fost strânşi de Fundaţia lui Nadal care se ocupă cu ajutorul copiilor defavorizaţi.

"Este o zi specială pentru mine. Sunt norocos că pot să fac ceea ce-mi place, adică să joc tenis, dar în acelaşi timp, prin fundaţia mea, am oportunitatea să ajut sute de copii, care nu au fost atât de binecuvântaţi de soartă", a spus spaniolul, care i-a mulţumit lui Federer pentru prezenţă.

Printre spectatorii de marcă veniţi să vadă înfruntarea titanilor, s-au numărat fostul numărul 1 mondial, Carlos Moya, dar şi familia regală.
Nadal s-a impus, în final, cu 7-6(3), 4-6, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite