Nadal crede că "regimul controalelor antidoping" este un rău necesar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a declarat, luni, că "regimul controalelor antidoping" este inuman, dar a precizat că acest sistem este eficient, nefiind găsit dopat niciun sportiv de elită.

"Problema dopajului există în toată lumea, pentru că există mereu oameni dispuşi să trişeze. Cred că nu există un sportiv de elită dopat deoarece regimul controalelor antidoping este inuman", a spus Nadal într-un interviu la postul RTVE.

"Trebuie să spun unde sunt în fiecare zi a anului. Trebuie să dedic o oră pe zi din timpul meu echipelor antidoping. Sunt primul care vrea un sport curat, controale, dar nu pot să fiu de acord cu forma acestora. Mi se pare ceva incorect", a adăugat sportivul spaniol.

Rafael Nadal a vorbit şi despre emisiunea Les Guignols de l'Info de la postul francez Canal Plus, în care s-a insinuat, la începutul lunii februarie, că atât el cât şi sportivii spanioli în general s-ar dopa: "Cei de la emisiunea respectivă au mers prea departe, pentru că este un atac împotriva sportului spaniol şi au generalizat ceva ce nu este adevărat. Însă a trecut. Şi noi am alimentat subiectul mai mult decât ar fi trebuit".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite