Nadal: "Am fost la un pas să abandonez. Îmi venea să plâng de durere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafa Nadal
Rafa Nadal

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, dar s-a confruntat cu probleme medicale serioase în meciul cu argentinianul Del Potro.

După încheierea primului set, pe care l-a câştigat la tie-break, Nadal a solicitat in tervenţia echipei medicale, recunoscând că a fost aproape de abandon. "Este adevărat că m-am cândit că nu voi mai putea continua. Am simţit o durere puternică la piciorul stâng. Îmi venea să plâng de durere. Mi-am poziţionat în aşa fel bandajul încât durere a fost suportabilă", a povestit Nadal, conform "As".

Totuşi, chiar dacă a dus cu bine la capăt cele patru seturi jucate împotriva lui Del Potro, Nadal are emoţii în sferturile de finală în faţa americanului Mardy Fish.

"Voi face un RMN să vedem ce s-a întâmplat. Nu cred că fie ceva grav, din moment ce am jucat 4 seturi, Totuşi, nu sunt sigur că mă pot recupera total. Fish a făcut un meci mare contra lui Berdych şi am nevoie să fiu apt 100 ca să pot să-l înving", a spus spaniolul, deţinător al titlului la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite