TENIS: Nadal se apucă de pescuit. Când va renunţa la tenis.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Nadal se apucă de pescuit. Când va renunţa la tenis.
TENIS: Nadal se apucă de pescuit. Când va renunţa la tenis.

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a declarat că în momentul în care nu va mai fi în cea mai bună formă va renunţa la sportul alb şi se va apuca de pescuit.

"Când nu voi mai fi în top, mă voi apuca de pescuit. Eu dau totul pe teren, nu se poate altcumva. Aceasta este forma în care eu înţeleg sportul, totul sau nimic. În ultima săptămână am reuşit în sfârşit să mă antrenez fără probleme", a spus Rafael Nadal.

Ibericul şi-a anunţat obiectivul din viitorul apropiat: "Anul acesta este imposibil să revin pe locul 1 în clasamentul ATP, dar nu acesta este obiectivul meu, ci să joc bine şi să câştig turnee".

Nadal a comentat şi dezvăluirea lui Andre Agassi că s-a drogat în 1997: "Dacă s-a dopat şi ATP l-a acoperit, mi se pare fatal. Sper şi vreau să cred că nimic din astea nu se întâmplă acum. Trebuie să avem un sport curat, iar cei care trişează trebuie sancţionaţi".

Rafael Nadal a primit, joi, Premiul Spaniol Universal 2009 acordat de compania Mapfre, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Madrid. Această distincţie a mai fost primită în trecut de Camilo Jose Cela, Placido Domingo, Julio Iglesias sau Miguel Indurain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite