WIMBLEDON: Idolul gazdelor, Andy Murray, este în semifinale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WIMBLEDON: Idolul gazdelor, Andy Murray, este în semifinale!
WIMBLEDON: Idolul gazdelor, Andy Murray, este în semifinale!

Fanii tenisului au ce urmări în acestă  după amiază la Wimbledon, deoarece cinci campioni pe iarba londoneză, dintre care patru au fost nr. 1 mondial, se vor înfrunta pentru un loc în semifinale.

Marea speranţă a englezilor Andy Murray, cap de serie numărul 3, s-a calificat, pentru a doua oară în cariera sa, în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Andy Murray l-a învins în sferturi pe spaniolul Juan Carlos Ferrero, în trei seturi, 7-5, 6-3, 6-2.

Citiţi aici un amplu articol despre viaţa lui Andy Murray!

Partida dintre favoritul nr. 2 Roger Federer şi “gigantul” Ivo Karlovici (2,08 de metri), care s-a disputat pe Arena Centrală, a fost pe departe cea mai aşteptată de public.

Roger Federer  l-a învins pe croatul Ivo Karlovici, în trei seturi 6-3, 7-5, 7-6 (7/3) şi s-a calificat astfel în semifinale la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Şlem al anului. Rezultatul meciurilor directe dintre Federer şi Karlovici este acum de 9-1 în favoarea elveţianului.

Jucătorul german Tommy Haas, cap de serie nr. 24, s-a calificat şi el în semifinalele turneului internaţional de tenis de la Wimbledon, al 3-lea turneu de Mare Şlem al anului, eliminându-l miercuri pe sârbul Novak Djokovic, al 4-lea favorit, cu 7-5, 7-6 (8/6), 4-6, 6-3.

Federer şi Haas se vor întâlni astfel în prima semifinală la Wimbledon. Cei doi s-au duelat de 11 ori până în prezent, elveţianul conducând cu 9-2.

Ultima partidă directă a avut loc în optimile turneului de la Roland Garros, acolo unde Federer s-a impus după un meci dramatic, scor 6-7(4), 5-7, 6-4, 6-0, 6-2.

A mai rămas de jucat partida dintre australianul Leyton Hewitt şi "bombardierul" american Andy Roddick.

Vezi câţi aşi a servit Karlovici în meciul cu Verdasco:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite