TENIS: Victor Hănescu, printre corifeii tenisului în turneul de la Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Victor Hănescu, printre corifeii tenisului în turneul de la Montreal
TENIS: Victor Hănescu, printre corifeii tenisului în turneul de la Montreal

Victor Hănescu este singurul român direct acceptat pe tabloul celui mai puternic turneu de dinaintea US Open, cel de la Montreal. Dotată cu premii în valoare totală de trei milioane de dolari, competiţia - câştigată în urmă cu şase ani de Andrei Pavel - a adunat la start crema tenisului mondial. Cea mai bună dovadă fiind aceea că ultimul jucător admis direct pe tabloul principal este situat pe locul 66 în lume.

Mediatizat în plus graţie revenirii în circuit a celor doi "zei", elveţianul Roger Federer - la prima apariţie după succesul de la Wimbledon, de luna trecută - şi rivalul său, spaniolul Rafael Nadal - a cărui ultimă partidă oficială a fost înfrângerea cu Robin Soderling de la Roland Garros - turneul canadian ne propune un tablou de 64 de jucători, principalii opt favoriţi fiind calificaţi direct în turul secund.


Revenit în circuit după o săptămână de pauză, necesară adaptării la fusul orar al continentului nord-american, Victor Hănescu îl va întâlni în turul inaugural - cel mai probabil marţi – pe austriacul Jurgen melzer, ajuns unul dintre veteranii circuitului. Date fiind premiile mari, simpla participare în primul tur le asigură jucătorilor din start un cec de 8.500 de dolari, suma dublându-se în cazul calificării în faza secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite