Monica Niculescu, în turul doi la Cagnes-Sur-Mer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Cagnes-Sur-Mer (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Românca a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-2, pe Iulia Kalabina (Rusia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Anastasija Sevastova (Letonia), cap de serie numărul 2, care a trecut, cu scorul de

Jucătoarea Diana Enache, venită din calificări, a ratat accesul în turul doi al turneului challenger de la Brescia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Enache a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-4, de Anna-Giulia Remondina (Italia), beneficiară a unui wild-card.

Perechea Horia Tecău/Ilija Bozoljaci (România/Serbia) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Tunis, dotat cu premii în valoare totală de 125.000 de dolari. Tecău şi Bozoljaci au fost învinşi, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (9/7), 2-6, 15-13, de cuplul Rui Machado/Edoardo Roger-Vasselin (Portugalia/Franţa).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite