Monica Niculescu: "Am refuzat să cedez, dar Victoria a fost prea puternică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, care a pierdut, duminică, finala turneului din Luxemburg, a declarat că nu a dorit să cedeze în acest meci, dar adversara sa, sportiva bielorusă Victoria Azarenka, a fost prea puternică.

"M-am luptat. Am refuzat să cedez, dar Victoria a fost prea puternică", a spus Niculescu.

Victoria Azarenka consideră că se află în prezent la cel mai bun nivel de joc din carieră. "Acum joc cel mai bun tenis din cariera mea", a spus sportiva despre care agenţia France Presse scrie că a fost nemiloasă în faţa Monicăi Niculescu.

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 34 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului din Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari.

Niculescu, aflată la prima finală de simplu din carieră, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi 15 minute, de Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul unu şi poziţia a treia în ierarhia mondială.

Pentru Azarenka, acesta a fost al treilea trofeu din actualul sezon, după cele de la Miami şi Marbella, şi al optulea din carieră. Sportiva bielorusă va participa, de marţi, la Mastersul feminin de la Istanbul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite