FOTO: Monica Niculescu, în optimi la Beijing!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu îşi continuă parcursul de excepţie la Open-ul Chinei, care are loc la Beijing. Românca a eliminat-o în această dimineaţă, în turul doi al competiţiei, pe sud-africana Chanelle Scheepers cu scorul de 6-2, 6-1 şi s-a calificat în optimile de finală.

Niculescu, locul 57 WTA, nu a avut prea mari probleme în faţa jucătoarei din Africa de Sud, care, recent, a câştigat turneul de la Guanzhou. Partida a durat o oră şi 18 minute.

Vezi GALERIE FOTO cu Monica Niculescu la Beijing

Jucătoarea din România, care a trecut şi prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal la acest turneu, a eliminat-o în primul tur pe campioana de la Roland Garros şi marea favorită a gazdelor, Li Na. În optimi, Niculescu va juca împotriva franţuzoaicei Virginie Razzano (locul 110 WTA), în faţa căreia a pierdut singura partidă întâlnire directă, anul trecut la Auckland, în primul tur. 

Dacă va reuşit să treacă de Razzano, Niculescu ar juca împotriva câştigătoarei din meciul Maria Kirilenko - Tamira Paszek. Pentru accederea în optimi, Niculescu va primi 140 de puncte WTA şi un cec de 37.225 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite