Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru sunt accidentate şi nu joacă la Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipă de Fed Cup a României va participă, în perioada 1-4 februarie, la întâlnirile din Cupa Federației, care vor avea loc în Israel. Din componenţă nu fac parte obişnuitele Monica Niculescu (cea mai bine clasată româncă din clasamentul WTA) şi Alexandra Dulgheru (nr. 61 WTA). Cele două jucătoare sunt accidentate.

România face parte din Grupa D, alături de Polonia, Croația și Luxemburg, iar din echipa coordonată de Cătălina Cristea și Sever Dron vor face parte jucătoarele Irina Begu, poziția 41 în ierarhia WTA, Simona Halep 50 WTA și Mihaela Buzărnescu, locul 158 WTA. Cel mai probabil primele două vor juca şi la dublu.

"Sunt optimistă și cred că echipa României ar putea obține calificarea. Avem jucătoare valoroase, în formă bună și dornice de a reprezenta cu cinste țara noastră. Le urez mult succes și să se întoarcă victorioase din Israel", a declarat Ruxandra Dragomir, Președintele Federației Române de Tenis.

Echipe reprezentative din 15 țări se vor întâlni, în cadrul celor patru grupe de calificare. Câștigătoarele grupelor A și C, respectiv cele ale grupelor B și D vor juca pentru avansarea în Play-off-urile Grupei Mondiale secunde, în perioadă 21-22 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite