Cupa Davis: România a retrogradat din Grupa Mondială, fiind învinsă cu 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Davis: România a retrogradat din Grupa Mondială, fiind învinsă cu 2-3
Cupa Davis: România a retrogradat din Grupa Mondială, fiind învinsă cu 2-3

Suedia a fost o nucă prea greu de spart pentru jucătorii noştri. Victor Hănescu a fost învins, în urmă cu puţin timp, de Robin Soderling, la capătul unui meci halucinant, cu 5-7, 1-6, 0-6. În ultimul meci, Andreas Vinciguerra a repetat evoluţia din partida de debut şi a abandonta, de data aceasta în faţa lui Marius Copil. Astfel, scorul general al confruntării a fost de 3-2 în favoarea nordicilor, care îşi păstrează locul în

Mai citiţi:

Grupa Mondială e tot mai departe!

Spectatorii români fac spectacol în sala din Helsingborg

Spania-Cehia, finală inedită în Cupa Davis

Voluntari români implicaţi în organizarea Cupei Davis

Au străbătut Europa să-i vadă pe „tricolori”

image

Un grup de 23 de persoane s-au strâns în Galaţi pentru a lua destinaţia ţărilor scandinave, special pentru a le ţine pumnii echipei de Cupa Davis ai României în barajul pentru Grupa Mondială.

Sunt suporteri care iubesc tenisul, astfel că în urmă cu câţiva ani s-au pus de acord să facă circuite în jurul ţărilor unde se va organiza Cupa Davis şi unde va juca România. Acum au în plan Finlanda-Suedia-Danemarca. O călătorie de 9 zile pentru care au plătit 1.200 de euro pentru trasnport şi cazare.

 „Facem un fel de turism –sportiv. Am fost şi la Osaka, în Japonia când au jucat băieţii noştri acolo. Tot noi aceştia de-aici. Şi acolo zicem noi că le-am purtat noroc. Sperăm că aşa va fi şi de data aceasta”, a spus şeful delegaţiei, Florin Constantinide, care crede că în ţara Soarelui-Răsare a trăit cele mai frumoase momente când a făcut cunoştinţă cu băieţii şi au dansat hora victoriei împreună.

Nu cer şi nu li se dă nimic pentru efortul lor. O fac din plăcere.”Pe vremea lui Hărădău am fost făcuţi membri onorifici ai federaţiei române. Anul acesta pentru prima dată ni s-a dat ceva: aceste tricouri, şepci şi eşarfe cu România. Chia ne bucurăm şi vreau să cred că de câte ori au câştigat am adus şi noi aportul”, mai spune Constantinide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite