Grupa Mondială e tot mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupa Mondială e tot mai departe
Grupa Mondială e tot mai departe

Suedia conduce România cu 2-1 şi e favorită la menţinerea pe prima scenă a Cupei Davis. Inedita echipă de dublu a României, Horia Tecău/ Victor Hănescu a pierdut aseară, cu scorul de 6-1, 7-6 (7), 7-6 (5), în faţa perechii suedeze Soderling/Lindstedt.

Mai citeşte şi:


Schimbarea perechii de dublu - în locul lui Marius Copil fiind ales Victor Hănescu - nu a fost de bun augur pentru România. Finaliştii de la Stuttgart nu au putut face faţă suedezilor Robin Soderling şi Robert Lindstedt. În mai puţin de două ore şi jumătate, aceştia s-au impus în trei seturi. „Vineri seară am hotărât cine va intra în teren.

Am mizat pe experienţa lui Victor, care a jucat de atâtea ori în Cupa Davis”, şi-a explicat Andrei Pavel decizia, una dezamăgitoare pentru Marius Copil.

După ce setul întâi a fost de antrenament pentru perechea noastră, cei doi neexersând absolut deloc în această săptămână, Horia şi Victor au intrat în joc.

Au condus încă din primul game, luând un avans considerabil în minutul 45 când s-au distanţat la 5-2. Din păcate, Soderling şi Lindstedt au reuşit să revină, şi să egaleze la 5 şi să câştige tie-break-ul la 7. „A fost un meci bun, cu excepţia primului set, un meci care s-a decis în momentele-cheie”, ne-a declarat Victor Hănescu.

Setul al treilea s-a mers umăr la umăr până în tie-break, „tricolorii“ reuşind să facă două gamuri albe. Soderling a alergat după toate mingile, aruncându-şi chiar racheta după acestea, doar-doar le va putea returna. Aşii lui Horia n-au putut i-au apropiat pe ai noştri de suedezi, însă, din păcate, n-au putut egala scorul, scandinavii împunându-se cu 7-6 (5).

Programul meciurilor

Vineri

Andreas Vinciguerra - Victor Hănescu 6-7, 6-7, abandon suedezul
Robin Soderling - Victor Crivoi 6-2, 6-1, 7-5

Ieri

Robin Soderling / Robert Lindstedt -
Victor Hănescu / Horia Tecău 6-1, 7-6 (7), 7-6 (5)

Azi, ora 14.00

Robin Soderling - Victor Hănescu
Andreas Vinciguerra - Victor Crivoi

Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite