TENIS: Monaco mai bun ca Nadal, pe zgură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Monaco mai bun ca Nadal, pe zgură
TENIS: Monaco mai bun ca Nadal, pe zgură

Argentinianul Juan Monaco mai are nevoie de două victorii la BCR Open Romania pentru a deveni tenismenul cu cele mai multe meciuri castigate in 2009 pe zgura.

Cu 25 de victorii si 12 infrangeri, Monaco este,  deocamdata, pe locul al treilea in acest clasament, in care conduc spaniolul Tommy Robredo, cu 27 de victorii si 10 infrangeri , urmat de rusul Nikolay Davidenko, cu 26 de victorii si 6 infrangeri.  Rafael Nadal este doar pe locul 4 in acest clasament!

Cum turneul de la Bucuresti este ultimul care se disputa pe zgura in acest sezon, Juan Monaco poate deveni lider in clasamentul victoriilor pe zgura in 2009, mai ales ca niciunul dintre cei trei contracandidati, Robredo, Davidenko si Nadal, nu vor mai evolua pe zgura in acest an. Chiar daca are un joc foarte eficient pe zgura, Monaco n¬-a reusit sa castige in acest an niciun titlu pe aceasta suprafata.

Juan Monaco a trecut de primul tur de brazilianul Julio Silva, un tenismen venit din calificari.

"Eu mai tare ca Nadal? Senzaţional! Asta mă motivează de două ori mai tare să câştig turneul de la Bucureşti!", a declarat Monaco pentru ziarul "Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite