TENIS: Kuzneţova a calificat-o pe Venus Williams în semifinalele Mastersului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre fericirea familiei Williams, jucătoarele de tenis din Rusia mai au încă onoare. În această seară, deja eliminata Svetlana Kuzneţova a învins-o cu 6-3, 6-2 pe compatrioata sa, Elena Dementieva, care a pierdut, prin această înfrângere, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Beneficiară a fost deţinătoarea trofeului, Venus Williams, care a terminat Grupa Maro pe locul secund şi merge, astfel, alături de sora sa, Se

Fără nici o şansă de a rămâne în competiţie, Kuzneţova – a treia tenismenă a lumii în acest moment -  a jucat de parcă de acel meci depindea viitorul său. Nu şi-a cedat niciodată serviciul şi, în plus, a făcut trei break-uri.
„Aveam o groază de lucuri de pierdut astăzi, aşa că, vă spun eu, am avut pentru ce să lupt”, a declarat, la conferinţa ce presă de după meci, Kuzneţova. Nu contează că nu mai aveam şanse de calificare. Erau în joc puncte, erau în joc bani, era în joc onoarea. Erau foarte multe în joc pentru mine astăzi. Când intru pe teren, intru să joc pentru mine, pentru numele meu. Niciodată nu vreau să pierd, indiferent cine îmi este adversar. Am întrebat-o în glumă pe Venus, înaintea partidei: „Îmi dai ceva dacă bat azi?”. Iar ea mi-a răspuns: „dacă vei învinge, te vei simţi tu mult mai bine”. Şi avea dreptate”, a mai spus Kuzneţova, învingătoare în cinci din ultimele şase întâlniri directe disputate cu Dementieva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite