Marion Bartoli are o infecţie virală, Radwanska participă la Masterul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marion Bartoli
Marion Bartoli

Jucătoarea franceză de tenis Marion Bartoli a suferit o infecţie virală şi este indisponibilă pentru sferturile de finală ale turneului de la Moscova, ea ratând şi şansa de calificare la Mastersul feminin de la Istanbul, competiţie la care va participa astfel Agnieszska Radwanska.

"Am încercat să joc până la capăt, dar nu mă simt bine de ieri (n.r. - de joi). Cred că întregul meu corp are nevoie de odihnă. Mai aveam puţină energie, dar în această dimineaţă mă durea tot corpul. Nici nu puteam să fac încălzirea, astfel că ar fi fost foarte greu să joc", a spus Bartoli.

Marion Bartoli ar fi obţinut calificarea la Masterul feminin de la Istanbul (25-30 octombrie) dacă ar fi câştigat turneul de la Moscova. Sportiva franceză a câştigat, săptămâna trecută, turneul de la Osaka, şi ocupă locul 9 în clasamentul mondial, cu 330 de puncte mai puţin decât Agnieszska Radwanska, ocupanta poziţiei 8. Astfel sportiva poloneză, eliminată, miercuri, la Moscova, va fi prezentă la Masters.

La Masters vor mai participa, alături de Radwanska, Na Li (China, numărul 7 mondial), Samantha Stosur (Australia, N.6), Vera Zvonareva (Rusia, N.5), Petra Kvitova (Cehia, N.4), (Viktoria Azarenka (Belarus, N.3), Maria Şarapova (Rusia, N.2) şi Caroline Wozniacki (Danemarca, N.1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite