Mădălina Gojnea s-a calificat în turul doi la Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Mădălina Gojnea s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului ITF de la Sofia (Bulgaria), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Gojnea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-4, pe Eliţa Kostova (Bulgaria), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Alize Cornet (Franţa), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Darija Jurak (Croaţia), jucătoare venită din calificări.

În proba de dublu de la Sofia, perechea Liana-Gabriela Ungur/Corinna Dentoni (România/Italia) a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 7-5, de cuplul Sandra Klemenschits/Tatjana Malek (Austria/Germania).

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Podgorica (Muntenegru), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Begu şi Buzărnescu au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-1, cuplul german Kim-Alice Grajdek/Bianca Koch şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Diana Enache/Federica Quercia (România/Italia), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 7-5, 1-6, 13-11, de cuplul Agnes Szatmari/Karin Morgosova (România/Slovacia).

Perechea Cătălin Gârd/Dominic Inglat (România/Marea Britanie) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina), dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro. Gârd şi Inglat au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul Adil Şamasdin/Lovro Zovko (Canada/Croaţia), cap de serie numărul unu.

Perechea Andrei Dăescu/Will Gray (România/SUA) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Tulsa, dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Dăescu şi Gray au fost învinşi, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-2, de cuplul canadian Pierre-Ludovic Duclos/Vasek Pospisil, cap de serie numărul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite