Mădălina Gojnea s-a calificat în turul doi la Toyota

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Gojnea
Mădălina Gojnea

Jucătoarea de tenis Mădălina Gojnea s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Toyota (Japonia), dotat cu premii în valoare totală de 75.000 de dolari.

Românca a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 7-6 (7/0), pe Nudnida Luangnam (Thailanda) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Misaki Doi (Japonia), cap de serie numărul 4. Aceasta din urmă a trecut de Elena Bogdan, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/0).

În aceeaşi competiţie, Irina-Camelia Begu a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-0, 6-3, pe Kumiko Iijima (Japonia) şi va juca, în faza următoare, cu o altă japoneză, Sachie Ishizu, beneficiară a unui wild-card.

În proba de dublu, perechea Elena Bogdan/Noppawan Lertcheewakarn (România/Thailanda), cap de serie numărul unu, a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), cuplul japonez Kumiko Iijima/Remi Tezuka şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea japoneză Moe Kawatoko/Miki Miyamura, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/5), 10-7, de cuplul japonez Kanae Hisami/Maiko Inoue.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite