Luncanu şi Gojnea, principalii favoriţi la Campionatele Naţionale de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Alexandru Luncanu şi Mădălina Gojnea sunt principalii favoriţi la Campionatele Naţionale de Tenis, care se desfăşoară în perioada 27 septembrie - 3 octombrie la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

La competiţia de la Bucureşti participă cei mai buni 32 de jucători din România, pe tabloul de simplu al întrecerii masculine, respectiv cele mai bune 32 de jucătoare pe tabloul întrecerii feminine.

La feminin, cap de serie a fost desemnată Mădălina Gojnea, ea fiind urmată de Cristina Mitu şi Ionela Andreea Iova. De asemenea, pentru întrecerea masculină principalul favorit este Alexandru Luncanu, urmat de Adrian Cruciat şi Andrei Mledea.

Pentru a putea participa la Campionatele Naţionale, un jucător trebuie să aibă minimum un punct în clasamentele naţionale de seniori din săptămâna anterioară şi minimum 14 ani împliniţi până la data începerii competiţiei.

"Fiecare dintre jucătorii de tenis care au făcut istorie pentru România, a trecut prin experienţa Campionatelor Naţionale. De aceea cred că această întrecere are un rol foarte important în cariera oricărui jucator de tenis profesionist din România", a spus Ruxandra Dragomir, preşedintele FRT.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite