Liana Ungur, în ultimul tur al calificărilor la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liana Ungur
Liana Ungur

Liana Ungur mai are nevoie de o singură victorie pentru a accede pe tabloul principal al turneului WTA de la Praga, Cehia, dotat cu premii totale în valoare de 220.000 de dolari.

În turul al doilea al calificărilor, Liana Ungur a depăşit-o fără probleme pe austriaca Nikola Hofmanova, a şasea favorită, scor 6-1,6-2, după 78 de minute de la primul serviciu. Mâine, în ultima rundă a calificarilor, românca se va duela cu o altă austriacă, Tamira Paszek, care a pierdut doar opt game-uri în ultimele două partide.

Victor Crivoi s-a calificat iîn turul decisiv al calificărilor turneului ATP de la Stuttgart, Germania, după ce a trecut, cu 6-3, 7-6(6), de irlandezul Louk Sorensen. Bucureşteanul, al şaptelea favorit, se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu Jan Minar (Cehia).

Alexandru Luncanu a fost învins în turul secund al calificărilor concursului ATP de la Bastad, Suedia, de suedezul Pablo Figueroa, scor 5-7, 6-3, 2-6. Românul va primi 6 puncte ATP şi 650 de euro pentru victoria obţinuta în prima rundă a calificărilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite