Liana Ungur, în turul II la Cairo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liana Ungur
Liana Ungur

Liana-Gabriela Ungur (fiica fostului mare internaţional de fotbal Ilie Balaci), venită din calificări, a acces, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Cairo (Egipt), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Ungur a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/3), 2-6, 6-2, pe Karolina Kosinska (Polonia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Katerina Avdienko (Ucraina), jucătoare venită din calificări.

Alexandra Cadanţu s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Bol (Croaţia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Cadanţu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 7-5, pe Elixane Lechemia (Franţa), a cincea favorită, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Maria Abramovici (Croaţia), jucătoare venită din calificări,

Alexandra Damaschin a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Antonela Susak (Croaţia), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Cindy Chala (Franţa), cap de serie numărul 6, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de Nina Zander (Germania).

În proba de dublu de la Bol, perechea Mădălina Gojnea/Ecaterina Oproiu a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Margarida Moura/Julia Stamatova (Portugalia/Bulgaria) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Alexandra Cadanţu/Alexandra Damaschin, cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Alexandra Cannizzaro/Alina Petras (Italia/Bulgaria).

Diana Enache a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului challenger de la San Severo (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Enache a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-4, de Federica Quercia (Italia), a opta favorită a competiţiei.

Perechea Adrian Ungur/David Marrero (România/Spania) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Ungur şi Marrero au fost învinşi, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 7-5, de cuplul polonez Tomasz Bednarek/Mateusz Kowalczyk, cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite