Laura-Ioana Andrei s-a calificat în turul doi la Dijon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Româncele au împânzit circuitul feminin
Româncele au împânzit circuitul feminin

Jucătoarea de tenis Laura-Ioana Andrei s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Dijon (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Andrei a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-1, pe Sofia Kvaţabaia (Georgia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Nicole Riner (Elveţia), cap de serie numărul 5, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Makiho Kozawa (Japonia), jucătoare venită din calificări.

Jucătoarea Elena Bogdan a învins-o, în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (7/5), pe Anna-Giulia Remondina (Italia) şi va juca, în faza următoare, cu Claudine Schaul (Luxemburg), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Violette Huck (Franţa), a patra favorită a competiţiei.

Sportiva Ana Bogdan a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Metepec (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Bogdan a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-2, de Aranza Salut (Argentina), cap de serie numărul 8.

Jucătoarea Cristina-Mădălina Stancu a fost întrecută, în primul tur, cu scorul de 7-5, 6-1, de Laura Thorpe (Franţa), a treia favorită a competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite