La Turneul Campionilor, Federer l-a învins şi pe Mardy Fish

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 4, l-a învins, joi, pe americanul Mardy Fish, favoritul numărul 8, într-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor de la Londra, informează site-ul oficial al competiţiei.

Federer, care este deja calificat în semifinalele competiţiei, a obţinut a treia victorie în grupă, după ce a dispus, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, de tenismanul american, într-un meci care a durat o oră şi 48 de minute.

În grupa B a probei de dublu, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkovski, cap de serie numărul 8, s-a impus, joi, cu scorul de 6-2, 6-1, în faţa perechii Rohan Bopanna /Aisam-Ul-Haq Quarechi (India/Pakistan), cap de serie numărul 5.

În semifinalele probei de simplu a obţinut calificarea şi spaniolul David Ferrer, care a acumulat două victorii şi îl va întâlni, vineri, în ultimul său meci din grupa A pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 7.

Berdych va lupta pentru cel de-al doilea loc disponibil în semifinale, din grupa A, cu favoritul numărul unu, sârbul Novak Djokovici, care îl va întâlni, joi, pe compatriotul său Janko Tipsarevici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite