TENIS: Karlovici a dat 78 de aşi şi a stabilit un nou record mondial !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Karlovici a dat 78 de aşi şi a stabilit un nou record mondial !
TENIS: Karlovici a dat 78 de aşi şi a stabilit un nou record mondial !

Croatul Ivo Karlovici (2,08 metri), cel mai înalt tenismen din lume, a servit nu mai puţin de 78 de aşi în meciul cu cehul Radek Stepanek din semifinalele Cupei Davis. Deşi şi-a doborât propriul record mondial cu 23 de aşi, gigantul croat a fost totuşi învins de adversarul său la capătul unui meci maraton de cinci seturi, scor 7-6, 6-7, 6-7, 7-6, 14-16.

Semifinala Cupei Davis dintre Croaţia şi Cehia, disputată la Porec, a produs două partide foarte spectaculoase, ambele încheiate după cinci seturi şi care au însumat în total 9 ore şi 47 minute de joc!

Cehii, câştigători ai salatierei de argint în 1980, sunt din foarte aproape de acest trofeu!

În primul meci, Thomas Berdych l-a învins pe marea speranţă a tenisului croat Marin Cilici, scor 6-3, 6-3, 3-6, 4-6, 6-3, după  3 ore şi 48 de minute.

Meciul al doilea dintre "bombardierul" Karlovici şi fostul soţ al Martinei Hingis a fost unul interzis cardiacilor. Croatul a servit 78 de aşi şi a avut 4 mingi de meci, dar a fost nevoit să se recunoască învins de puterea de concentrare în momentele cheie a lui Stepanek.

Partida Karlovici-Stepanek a durat 5 ore şi 59 de minute, fiind a patra partidă ca durată din istoria Cupei Davis. Mai mult, cele 82 de game-uri disputate în total reprezintă un nou record al competiţiei.

Vedeţi aici secvenţe cu un meci în care Karlovici l-a mitraliat pe liderul mondial Roger Federer.

"Suporterii cehi veniţi aici să ne susţină au fost fantastici. Pur şi simplu nu m-am gândit că pot pierde meciul şi răbdarea mea a dat roade", a spus Stepanek, care s-a prăbuşit pe teren după terminarea acestei partide maraton.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite