TENIS: Justine Henin şi-a comandat 14 rachete noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Justine Henin şi-a comandat 14 rachete noi
TENIS: Justine Henin şi-a comandat 14 rachete noi

Cum bine se ştie, Kim Clijsters şi-a făcut o senzaţională revenire în circuitul WTA, câştigând duminică, la New York, US Open, turneu la care a participat pe bază de invitaţie. Anunţată de ceva timp, reîntoarcerea compatrioatei sale Justine Henin în tenisul de înalt nivel pare tot mai probabilă.

Postul public de televiziune din Belgia, RTBF, a prezentat câteva probe care întăresc zvonul care circulă de ceva timp. Potrivit acestuia, Henin şi-ar fi comandat recent 14 rachete de tenis. Jucătoarea a susţinut că urmează să dispute câteva meciuri demonstrative, însă numărul rachetelor este prea mare pentru aşa ceva. „În plus, configuraţia cerută este asemănătoare cu cea de acum doi ani. Cordajul, echilibrarea şi tensiunea sunt identice”, a menţionat RTBF.
Săptămâna trecut, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută în cadrul unei acţiuni UNICEF, pentru care este ambasadoare, Henin a refuzat să răspundă la întrebările ziariştilor pe această temă. „Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face mai târziu”, s-a limitat să precizeze Henin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite