TENIS: Jucătorul ceh Ivo Minar a fost depistat pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Jucătorul ceh Ivo Minar a fost depistat pozitiv
TENIS: Jucătorul ceh Ivo Minar a fost depistat pozitiv

Jucătorul ceh de tenis Ivo Minar, component al echipei de Cupa Davis a ţării sale, a fost depistat pozitiv în urma unui control antidoping, informează Associated Press, citată de Agerpres.

Preşedintele Federaţiei de tenis din Cehia, Ivo Kaderka, a precizat că acest caz este cercetat în prezent de către Federaţia Internaţională de Tenis. Oficialul ceh nu a furnizat, însă, alte detalii.

Clasat pe locul 63 în ierarhia ATP, Minar a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că nu va mai participa la Openul Statelor Unite, invocând o accidentare.

Pe 10 iulie, Ivo Minar a fost învins în trei seturi de argentinianul Juan Martin del Potro în cadrul întâlnirii de Cupa Davis dintre Cehia şi Argentina, însă jucătorii cehi au reuşit să se califice în semifinalele competiţiei, unde vor întâlni echipa Croaţiei, între 18 şi 20 septembrie.

Ivo Minar are 25 de ani şi este clasat pe locul 66 în lume. El nu a cucerit niciun turneu ATP la simplu, în palmaresul său fiind trecute doar şase turnee challenger şi un futures. Singurul titlul ATP al acestuia este la dublu, la Munchen, în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite