Jelena Jankovic l-a reconfirmat ca antrenor pe Andrei Pavel!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelena Jankovic
Jelena Jankovic

Fost lider mondial, sârboaica Jelena Jankovic se află la Indian Wells, unde încearcă să-şi apere titlul cucerit anul trecut. Întrebată de colaborarea cu Andrei Pavel care a început anul trecut, sârboaica a mărturisit că românul este cauza sezonului bun pe care îl va avea.

"Am început să lucrăm împreună anul trecut, în decembrie, pentru o scurtă perioadă. Apoi, după Australia, ne-am antrenat foarte tare pentru o lună, pentru a-mi dezvolta jocul din nou", a mărturisit Jelena, care l-a reconfirmat ca antrenor pe român.

Jankovic a avut un final de an 2010 foarte prost, cu rezultate dezastruoase, şi în care a suferit o operaţie la ochi. Începutul anului 2011 a continuat oarecum în aceeaşi notă, cu înfrângere în primul tur la Sydney şi în al doilea la Australian Open. Dar Jankovic i-a asigurat pe ziarişti că totul a trecut. "Mi-am îmbunătăţit jocul în unele aspecte şi mă simt din nou încrezătoare în jocul meu. Simt că am regăsit drumul cel bun", a mai spus Jankovic, care la Indian Wells este cap de serie numărul 6 şi care va juca în turul secund cu americanca Coco Vandeweghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite