TENIS: Jelena Jankovici a intrat în cartea recordurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Jelena Jankovici a intrat în cartea recordurilor!
TENIS: Jelena Jankovici a intrat în cartea recordurilor!

Plasând un mosaic format din 137.264 de fotografii înfăţişând feţe zâmbitoare la Arena din Belgrad, Jelena Jankovici şi Orbit au intrat în cartea recordurilor.

Campania a fost organizată de comania de gumă de mestecat şi promovată de jucătoarea de tenis, care a ales la începutul acestui an să fie ambasadoarea brandului celei mai famoase gume de mestecat.

De la 1 martie până la 20 semptembrie au fost strânse cele peste 130.000 de fotografii formând la un loc o faţă umană cu un zâmbet larg care măsoară 930 de metri pătraţi. Astfel sârbii au doborât recordul deţinut de englezi cu doar 23.271 de feţe zâmbitoare.

Jankovic, faimoasă pentru zâmbetul său, a participat la această campanile pentru a face cunoscută frumuseţile Serbiei în lume. “Un zâmbet este şi va fi întotdeauna o parte important a personalităţii mele. Dacă până acum se linmita doar la mine, acum va fi marca Serbiei. Intrarea ţării mele în cartea Recordurilor este foarte important pentru mine deoarece de acum Serbia va fi recunoscută nu doar pentru jucătorii ei de tenis, ci şi prin cel mai numărul mare de zâmbete din întreaga lume. Iar eu am contribuit la toate acestea!”, a spus Jankovici.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite