TENIS: Poate Israelul să ajungă în finala Cupei Davis?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Poate Israelul să ajungă în finala Cupei Davis?
TENIS: Poate Israelul să ajungă în finala Cupei Davis?

În perioada 18-20 septembrie vor avea loc semifinalele Cupei Davis, dar şi meciurile de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială.

Cu liderii Rafael Nadal şi Fernando Verdasco în echipă, Spania ar fi fost de departe favorită în întâlnirea cu Israelul din semifinalele Cupei Davis. Însă forfait-urile celor doi l-au obligat pe căpitanul formaţiei iberice, Albert Costa să aleagă între Tommy Robredo, David Ferrer şi Juan Carlos Ferrero pentru partidele de simplu şi Feliciano Lopez şi încă unul din cei de mai sus pentru dublu.

În acest context, israeliţii, Dudi Sela şi Harel Levy, completaţi de dublul Jonathan Erlich şi Andy Ram, pot face o frumoasă supriză şi acasă la spanioli după ce i-au scos din cărţi pe ruşi în sferturile de finală.

În cealaltă semifinală în cursa pentru Salatiera de Argint se vor întâlni echipele Croaţiei şi Cehiei. Gazdele se vor putea baza pe liderii Marin Cilici, sfert finalist la US Open, şi pe uriaşul Ivo Karlovici (2,08m). De cealaltă parte le vor fi adversari cehii Radek Stepanek şi Tomas berdych, care au eliminat Franţa încă din primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite