Indian Wells/Radwanska şi Wozniacki, primele semifinaliste-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poloneza Agnieszka Radwanska şi daneza Caroline Wozniacki, două foarte bune prietene ale Soranei Cârstea, se vor întâlni în semifinalele turneului de la Indian Wells, fiind primele jucătoare care au acces în această rundă.

Agnieszka Radwanska (cap de serie nr. 5) a depăşit-o cu 6-4,6-3 pe rusoaica Elena Dementieva, a patra  favorită a turneului. A fost a şasea confruntare dintre cele două, poloneza de 21 ani câştigand patru dintre acestea.

"Elena este întotdeauna o adversară dificilă, dar am fost puţin mai bună decât ea. Este a doua semifinală a anului pentru mine, deci joc bine. Vreau doar să continui aşa şi să muncesc din greu", a declarat Radwanska.

În cel de-al doilea sfert de finala al zilei, desfăşurat  aseară, Caroline Wozniacki, a doua favorită, s-a impus în faţa chinezoaicei Jie Zheng, scor 6-4,4-6,6-1.

Radwanska şi Wozniacki s-au întâlnit doar de două ori în circuitul WTA, de fiecare dată la Stockholm, fiecare obţinând câte o victorie cu 6-4,6-1.

Vezi aici un schimb fabulos de mingi din partida Radwanska-Dementieva:

Partidele Jelena Jankovici (Serbia) - Alisa Kleibanova (Rusia) şi Maria Martinez (Spania)-Samatha Stosur (Australia) vor decide celălalte două semifinaliste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite