TENIS: Monica Niculescu, în turul II la dublu la Cincinatti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Monica Niculescu, în turul II la dublu la Cincinatti
TENIS: Monica Niculescu, în turul II la dublu la Cincinatti

Românca Monica Niculescu s-a calificat în turul secund al probei de dublu de la Cincinnati după ce, alături de uzbeka Akgul Amanmuradova, a trecut de cuplul Laura Granville / Carly Gullickson, informează site-ul oficial al competiţiei dotate cu premii în valoare de două milioane de dolari.


Niculescu şi Amanmuradova au câştigat disputa în două seturi, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi cinci minute, iar în turul secund al competiţiei vor evolua împotriva surorilor Alona şi Katerina Bondarenko.

Pentru calificarea în această fază a turneului, Niculescu şi colega sa şi-au asigurat un cec în valoare de 6.250 de dolari şi 110 puncte WTA.

Născută pe 25 septembrie 1987, Monica Niculescu, originară din Slatina, este una dintre cele mai în formă jucătoare din tenisul mondial în proba de dublu, după ce în ultima lună a cucerit turneul de la Budapesta (dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari), a ajuns până în finală la Stanford (700.000 de dolari) şi până în semifinale la Los Angeles (700.000 de dolari), deşi la ultima competiţie a avut două mingi de meci pentru a se califica în finală. În prezent ocupă locul 29 în clasamentul WTA la dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite