Horia Tecău a blocat traficul pe un pod din Belgrad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalii favoriţi ai turneului de la Belgrad, Horia Tecău şi Robert Lindstedt la dublu şi Pablo Andujar, la simplu, au jucat un meci demonstrativ într-un cadru inedit în capitala Serbiei: pe podul Ada,care a fost inaugurat recent şi care a devenit repede unul din cele mai circulate din Belgrad. Alături de ei a participat la această acţiune şi sârbul Dusan Lajovic.

"A fost o experienţă de neuitat, în care ne-am distrat pe cinste. Este pentru prima dată când maşinile se opresc din cauza mea şi sper să mai am prilejul să repet această experienţă", a declarat la finalul acţiunii Robert Lindstedt, cel care sâmbătă a cucerit în premieră titlul la Bucureşti, alături de Horia.

AICI vedeţi o superbă galerie foto cu Horia Tecău şi partenerii lui de joacă pe podul Ada.

Şi Pablo Andujar a fost entuziasmat de această experienţă:"E prima dată când joc pe un pod. De asemenea, nu am mai jucat niciodată tenis la o asemenea înălţime. E ceva inedit şi pot spune că m-am distrat pe cinste", a spus şi cel care este cotat cu principala şansă la cucerirea titlului masculin în turneul care se desfăşoară în aceste zile la Belgrad.

Această competiţie este organizată de familia lui Novak Djokovic. Liderul mondial, din păcate, nu a putut participa, nefiind refăcut psihic după decesul bunicului său. Totuşi, el poate fi văzut în permanenţă în locaţia turneului, în interiorul complexului existând un magazin cu produse dedicate în exclusivitate fanilor lui Novak. AICI vedeţi o fotogalerie cu produsele care se găsesc la vânzare în acest magazin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite