Horia Tecău şi-a păstrat titlul, la dublu, la Casablanca: "E grozav să începi sezonul de zgură în acest mod"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea româno-suedeză, Horia Tecău/Robert Lindstedt, a cucerit aseară al doilea titlu consecutiv la turneul de la Casablanca. Ei i-au învins în finală pe dublul britanico-slovac, Colin Fleming/Igor Zelenay, cu 6-2, 6-1.

Principali favoriţi ai turneului dotat cu premii în valoare de 440.000 de dolari, Tecău şi Lindstedt au trecut de adversarii săi în mai puţin de o oră, rămânând invincibili pe zgura marocană.

"E grozav să începi sezonul de zgură cu un titlu. Aşa am făcut şi anul trecut şi am avut o vară superbă. Sperăm să repetăm experienţa şi anul acesta, fiind încrezători de aici", a spus Horia Tecău.

"Niciodată nu ştii când mai capeţi încă un titlu, aşa că trebuie să te bucuri de fiecare. Să revii şi să începi sezonul în acest mod este mai mult decât optimist. Să-ţi aperi titlul nu este chiar atât de uşor, având în vedere că trebuie să câştigi toate meciurile din săptămână. Suntem mândri de acest lucru", a compeltat Lindstedt.

Pentru acest succes, perechea Tecău/Lindstedt a fost recompensată cu un cec de 22.000 de euro şi 250 de puncte ATP.

Pentru Horia, trofeul de la Casablanca este al optulea din carieră (din 12 finale disputate) şi al treilea pe anul acesta (din patru finale jucate).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite