Hegemonia gemenilor Bryan este ameninţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leander Paes
Leander Paes

Cehul Lukas Dlouhy şi indianul Laender Paes au câştigat turneul Masters de la Miami şi s-au înscris într-o cursă de urmărire a gemenilor Bob şi Mike Bryan în lupta pentru titlu de cea mai bună pereche de dublu din lume.

Favoriţi nr. 3 la Miami, Dlouhy şi Paes au învins în finala competiţiei cuplul Makesh Buphathi (India)/Max Mirnîi (Belarus) cu scorul de 6-2, 7-5.

Dlouhy şi Paes, câştigători anul trecut la Roland Garros şi US Open, au obţinut la Miami primul trofeul din acest sezon. Pentru indian a fost al 43-lea titlu din carieră, în timp ce mai tânărul său partener a ajuns la cota 8.

Cei doi campionii vor împărţi un cec în valoare de 198.000 de dolari şi 1000 de puncte ATP, care îi vor ajuta să urce pe locul 3 în topul celo mai bune perechi din lume după gemenii Bryan şi perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjic.

Finalişti la Dubai şi Brisbane în startul sezonului, Dlouhy şi Paes au un bilanţ de 3 victorii şi 7 înfrângeri în finalele disputate împreună în circuitul ATP.

Paes mai fusese finalist la Miami în 2003 şi 2007, dar cu alţi parteneri.

Pentru bielorusul Max Mirnîia fost primul eşec într-o finală la Miami, "Bestia" având în palmares trei titluri pe cimentul american (2003, 2006 şi 2009).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite