Hănescu aleargă la maraton pentru copiii cu boli incurabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Tenismanul Victor Hănescu va alerga la un maraton, organizat în 9 octombrie, la Bucureşti, în scopul ajutorării copiilor cu boli incurabile îngrijiţi de Hospice Casa Speranţei. Victor Hănescu va alerga în cursa de ştafetă 10 kilometri împreună cu sora lui, Irina Hănescu. El va promova astfel serviciile gratuite de îngrijire pentru copiii cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranţei.

Îmbrăcaţi în tricoul Hospice, Gabi Szabo, Gina Pistol, Adelina Pestriţu, Dorian Boguţă şi alţii - "prieteni Hospice" - se vor implica în acest eveniment, însă nu se ştie deocamdată dacă vor alerga în această cursă.

Potrivit comunicatului, în fiecare an, peste 200 de alergători se alătură echipei Hospice pentru a strânge fonduri.

Cei care doresc să se implice în această campanie se pot înscrie în echipa Hospice pe www.hospice.ro.

Anul trecut echipa de maraton Hospice a avut 249 de alergători care au strâns împreuna suma de 40.000 de euro, bani care au contribuit la susţinerea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă pe care le oferă Hospice Casa Speranţei.

Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Braşov şi în Bucureşti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformaţii congenitale dar şi pentru adulţi cu boli oncologice. Peste 1.700 de pacienţi sunt îngrijiţi la Hospice Casa Speranţei în fiecare an. Hospice Casa Speranţei este desemnată centru de excelentă în îngrijire paliativă în Europa de Sud-Est şi asigură îngrijire specializată gratuită din anul 1992.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite