Hănescu l-a învins pe Simon, numărul 7 ATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hănescu l-a învins pe Simon, numărul 7 ATP
Hănescu l-a învins pe Simon, numărul 7 ATP

Victor Hănescu l-a învins, aseară, pe francezul Gilles Simon, numărul 7 mondial, în trei seturi, 6-4, 6-4, 6-2, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Cap de serie nr. 30, „Hane“ l-a eliminat pe jucătorul din Hexagon chiar dacă a avut mai puţini aşi (şase) şi un serviciu mai puţin rapid ca al lui Simon, compensând, totuşi, prin jocul său hotărât şi mai puţine greşeli neforţate şi duble greşeli.

Astfel, Victor l-a învins cu propriile arme pe Simon. „Am abilitatea de a schimba nivelul jocului. Pot juca lent, alergând la stânga şi la dreapta o bună parte a meciului şi la un moment dat să schimb ritmul acestuia prin lovituri foarte puternice şi foarte rapide“, şi-a dezvăluit francezul atuurile. Însă, Hănescu a ştiut să-l „citească“, întorcând partida în favoarea sa.

În următoarea fază a competiţiei, Victor va juca împotriva chilianului Fernando Gonzalez, favoritul nr. 12. „Hane“ a mai trecut o dată prin fazele optimilor, în 2005. Atunci, românul l-a întâlnit în a patra rundă pe argentinianul David Nalbandian, nr. 11 mondial, pe care l-a eliminat în cinci seturi, 6-3, 4-6, 5-7, 6-1, 6-2. În sferturi, românul a jucat împotriva elveţianului Roger Federer, fiind învins cu 2-6, 6-7(3), 3-6.

A fost eliminată favorita nr. 3

Venus Williams, cotată a treia favorită la câştigarea titlului de la Paris, a fost, ieri, eliminată de unguroaica Agnes Szavay, cap de serie nr. 29, cu 6-0, 6-4. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite