TENIS: Hănescu are câştiguri de peste două milioane de dolari în carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Hănescu are câştiguri de peste două milioane de dolari în carieră
TENIS: Hănescu are câştiguri de peste două milioane de dolari în carieră

Tenismanul Victor Hănescu a devenit, luni, în urma calificării în turul secund al turneului de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, al treilea jucător român după Ilie Năstase şi Andrei Pavel care a câştigat peste două milioane de dolari în carieră numai din premii.

Victor Hănescu câştigase înaintea turneului de la Stuttgart 1,996 milioane de dolari, iar în urma victoriei obţinute în turul I, împotriva germanului Dominik Meffert, a obţinut 8.950 de dolari cu care a ajuns la un total de 2,004 milioane de dolari.

Victor Hănescu este foarte aproape de primul lider al clasamentului ATP, Ilie Năstase, care a obţinut în carieră 2,076 milioane de dolari. Liderul incontestabil al tenismenilor români, din punct de vedere al banilor obţinuţi în carieră, rămâne Andrei Pavel, cu 5,13 milioane de dolari.

Adrian Voinea a acumulat în carieră 1,836 milioane de dolari, el ocupând poziţia a patra. Locul cinci în acest top este ocupat de Răzvan Sabău, însă el este la mare distanţă de Voinea, cu cei 688.000 de dolari încasaţi în carieră.

Coechipierul lui Hănescu din echipa de Cupa Davis a României, Victor Crivoi, numărul 85 ATP, a câştigat peste 310.000 de dolari până în prezent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite