Hănescu s-a calificat în finala de la Stuttgart!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hănescu s-a calificat în finala de la Stuttgart!
Hănescu s-a calificat în finala de la Stuttgart!

Victor Hănescu s-a calificat în finala turneului de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro. Românul l-a învins în trei seturi pe italianul Fabio Fognini, cu 6-3, 6-7 (4), 6-2. Hăne a avut minge de meci în setul doi, când a condus cu 5-4, dar a pierdut pe serviciul propriu.

Mai citeşte şi:
TENIS: Hănescu şi Tecău, victorie de 3.440 de euro la Stuttgart
TENIS: Hănescu se află pe locul 26 ATP
Victor Hănescu îşi poate depăşi performanţa de acum şapte ani

Meciul a fost dominat de Hănescu, primul act fiind la discreţia sa. Cu toate că Fognini a făcut break din start, Hănescu şi-a recuperat punctul pierdut. S-a mers cap la cap până la 2-2. Hănescu a făcut două break-uri, şi-a valorificat lovitura puternică de dreapta şi s-a impus cu 6-3.

Meciul a decurs în favoarea lui Hănescu până când, în setul doi, la 4-4, Hănescu a făcut break dar, pe propriul serviciu, şi-a bătut joc de câteva mingi uşoare. În tie break, italianul, care până atunci a schimbat şase rachete, a fost mai stăpân pe sine şi s-a impus cu 7-4.

Setul trei a fost la discreţia lui Hănescu. Uşor-uşor, Victor şi-a revenit, a reintrat în joc şi a făcut break la 4-2 şi la 6-2, calificându-se în finală.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite