Hănescu: „Terenul şi mingile i-au favorizat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecată din postura de autsideră în confruntarea cu Argentina, echipa României a fost surclasată la Buenos Aires şi va evolua din nou în barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială a Cupei Davis, programat în perioada 16-18 septembrie.

Dacă scorul este unul oarecum logic ţinând cont de diferenţa de valoarea dintre jucători, evoluţia şi lipsa de determinare a tricolorilor au lăsat un gust amar suporterilor tenisului din România. Mai mult, Hănescu&Co au găsit explicaţii ruşinoase pentru jocul prestat în faţa "pumelor".

"Nu am reuşit să profităm de momentele-cheie ale meciurilor pe care le-am jucat. Mai mult, cred că terenul şi mingiile folosite au favorizat jocul lor", s-a scuzat Hănescu.

În schimb, căpitanul Andrei Pavel a pus batista pe ţambal după acest eşec. "Nu a fost cum ne-am dorit, aveam aşteptări, dar aşa este în tenis. Trebuie să recunoaştem meritul echipei Argentinei pentru victorie, argentinienii au jucat un tenis foarte bun. Iar eu sunt mândru de echipa mea. Băieţii au dat tot ce au putut", a spus „Cneazul" după înfrângerea elevilor săi.

Argentina    4           
România    1

Vineri

-Nalbandian - Ungur
6-3, 6-2, 5-7, 6-4
-Monaco - Hănescu
7-6, 1-6, 6-1, 6-1

Sâmbătă

-Juan Ignacio Chela/Eduardo Schwank - Victor Hănescu/ Horia Tecău
6-2, 7-6, 6-1

Duminică

-Eduardo Schwank - Victor Crivoi 7-6, 6-2
-Juan Monaco - Adrian Ungur 4-6, 6-2, 3-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite